Uniboost: 50x je inzet voor cruciale zege van FC Twente!

ADVERTORIAL - Voor FC Twente staat de laatste speelronde van dit Eredivisie-seizoen in het teken van het voorblijven van AZ. De derde plaats en dus een ticket voor de voorronde van de Champions League moet zondagmiddag worden veiliggesteld in Zwolle. Unibet pakt uit met een welkomstactie!

Uniboost: 50x je inzet voor cruciale zege van FC Twente!
© Pro Shots
PEC Zwolle
PEC Zwolle
1 - 2
FC Twente
FC Twente

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor een overwinning van FC Twente. Winnen de Tukkers van PEC Zwolle, dan is AZ sowieso verslagen in de felle strijd om de derde plaats. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de FC Twente boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op FC Twente wint (1x2) en vink de Uniboost aan in je Betslip!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Twente gaat de laatste speelronde in met een voorsprong van twee punten op nummer vier AZ. Waar het team van Joseph Oosting aantreedt tegen nummer twaalf PEC, spelen de Alkmaarders thuis tegen nummer zeven FC Utrecht. Voor de nummer drie van de Eredivisie lonkt dus een prachtige beloning in de vorm van een ticket voor de voorronde van de Champions League. Twente was in het seizoen 2011/12 voor het laatst actief op dat podium. Toen was Benfica met spelers als Pablo Aimar en Axel Witsel te sterk in het voorportaal voor de Champions League. Een seizoen eerder was de club uit de Enschede wel actief in de groepsfase van de Champions League en waren Internazionale, Tottenham Hotspur en Werder Bremen de tegenstanders op de memorabele Europese avonden.

Eerder dit seizoen was Twente in eigen huis met 3-1 te sterk voor de Zwollenaren, waar clubicoon Bram van Polen zondagmiddag afscheid neemt. Het scorend vermogen is een van de grote wapens van de huidige nummer drie van de Eredivisie. Twente was dit seizoen in de Eredivisie 67 keer trefzeker. In slechts drie seizoenen waren de Tukkers vaker trefzeker in de competitie. Aan het record van het seizoen 2011/12 (82 goals) gaat de ploeg van Oosting niet meer komen.

Zie jij Twente het ticket voor de voorronde van de Champions League grijpen met een zege bij PEC Zwolle? Dan is deze welkomstactie (24+) een prachtige kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's