Leverkusen heeft nog één horde te gaan voor geweldige primeur

ADVERTORIAL - Bayer Leverkusen kan zaterdagmiddag in de thuiswedstrijd tegen FC Augsburg zijn topseizoen in de Duitse competitie compleet maken. De kampioen kan voor een geweldige primeur zorgen. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Leverkusen heeft nog één horde te gaan voor geweldige primeur
© Pro Shots
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
2 - 1
FC Augsburg
FC Augsburg

Nooit eerder bleef een team gedurende een volledig Bundesliga-seizoen ongeslagen. Zelfs het Bayern München van Pep Guardiola lukte dat tussen 2013 en 2016 in drie opeenvolgende seizoenen niet. Een primeur lonkt dus voor Bayer Leverkusen, dat na 33 speelrondes nog altijd niet heeft verloren in dit Bundesliga-jaar. Het team van Xabi Alonso verzekerde zich al van de eerste landstitel in de clubhistorie en heeft bij het ingaan van de laatste speelronde 87 punten verzameld. Een zege op Augsburg zou het nu al historische seizoen nog meer glans geven.

De quotering voor een overwinning van de nummer één van Duitsland is 1.29. Inzetten op een zege van Leverkusen met minstens twee goals verschil kan natuurlijk ook. De notering daarvoor is 1.65 (-1,0 Handicap Resultaat).

Leverkusen tankte in de voorbije speelrondes nog wat extra vertrouwen op weg naar de slotweek van het seizoen door zowel tegen Eintracht Frankfurt (1-5) als VfL Bochum (0-5) vijf keer te scoren. De teller staat bij de kampioensploeg in de competitie al op 87 treffers, een gemiddelde van 2,6 doelpunten per wedstrijd. Inzetten op een hoog aantal treffers van Die Werkself is eveneens een optie die door TOTO wordt aangeboden. De quotering voor Over 3.5 goals door Bayer Leverkusen is liefst 2.60.

De club waar Oranje-international Jeremie Frimpong een belangrijke rol speelt, kan komende week nog meer gaan oogsten. Woensdag staat de Europa League-finale tegen Atalanta op het programma. Volgende week zaterdag wacht in de Duitse bekerfinale een confrontatie met Kaiserslautern. Allereerst is het dus tijd voor FC Augsburg-thuis, de wedstrijd waarin Bayer Leverkusen historie kan schrijven door een volledig seizoen ongeslagen te blijven in de Bundesliga.

TOTO biedt natuurlijk ook verschillende zogeheten TOTO Specials aan bij het duel tussen de kampioen en de nummer tien van de ranglijst, te vinden onder het kopje Speler Specials. Bekijk hier een selectie:

- Bayer Leverkusen wint & Patrik Schick scoort: 1.83
- Bayer Leverkusen wint, beide teams scoren & Over 3.5 doelpunten: 2.45
- Bayer Leverkusen wint, Over 1.5 doelpunten in de 1ste helft & Over 3.5 doelpunten: 2.45

Wil jij met extra spanning genieten van de laatste competitiewedstrijd van Bayer Leverkusen in een historisch jaar voor de club? Bekijk het uitgebreide aanbod van TOTO en speel mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's