Doelpunt van man in vorm Bergwijn kan nu meer opleveren

Vitesse is gewaarschuwd voor Steven Bergwijn. Een week na zijn hattrick tegen Almere City FC gaat de Ajax-aanvaller zondagmiddag in Arnhem op jacht naar meer. Unibet biedt een speciaal verhoogde quotering aan voor een doelpunt van de linksbuiten!

Doelpunt van man in vorm Bergwijn kan nu meer opleveren
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
2 - 2
Ajax
Ajax

Onder de noemer Uniboost Uitblinker biedt Unibet een verhoogde quotering van liefst 3.50 aan voor Steven Bergwijn scoort. Deze speciale odd is beschikbaar voor alle Unibet-spelers, voor zowel nieuwe als bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Uniboost Uitblinker

Wedstrijd: Vitesse - Ajax
Weddenschap: Steven Bergwijn scoort
Odd: 3.50

De maximale inzet bij de Uitblinker is 15 euro.

Scoren ging Bergwijn in de op één na laatste speelronde in dit Eredivisie-seizoen indrukwekkend makkelijk af. Na 38 minuten had de aanvaller van de nummer vijf van de ranglijst zijn hattrick al te pakken tegen Almere. Het meest indrukwekkend was zijn derde doelpunt. Bergwijn kreeg de bal van Ahmetcan Kaplan en begon aan een lange dribbel, die pas eindigde in het strafschopgebied van Almere. Hij rondde de geweldige actie bijna achteloos af door de bal voorbij doelman Nordin Bakker te plaatsen.

Met het oog op het EK lijkt de Ajacied misschien wel precies op tijd in vorm te zijn. Donderdag werd bekend dat Bergwijn door Ronald Koeman is opgenomen in de dertigkoppige voorselectie. De buitenspeler heeft nog één kans om indruk te maken op de bondscoach, dat is zondagmiddag in Arnhem. Op woensdag 29 mei wordt de definitieve selectie bekend. Er zullen nog vier spelers afvallen.

Denk jij dat Bergwijn zijn sollicitatie naar een plek in de EK-selectie tegen degradant Vitesse kracht bijzet? Unibet biedt met deze verhoogde quotering een mooie kans aan. Meespelen met de Uitblinker kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's