Teruggekeerde Vlap tast in het duister over toekomst bij Anderlecht

Reacties

Michel Vlap heeft zich maandag weer bij Anderlecht gemeld voor de start van de voorbereiding. Of zijn toekomst ook in Brussel ligt, zullen de komende maanden moeten uitwijzen.

Teruggekeerde Vlap tast in het duister over toekomst bij Anderlecht
© Pro Shots

Vlap kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor FC Twente en zag het zelf wel zitten om ook na de zomer weer in Enschede te voetballen, nu de Tukkers Europa in gaan. Technisch directeur Jan Streuer bevestigde onlangs in gesprek met VI dat het echter niet haalbaar was om de 25-jarige middenvelder te behouden. 'Wij wilden graag en hij ook, maar financieel is dat niet haalbaar.'

Anderlecht was niet van plan Vlap nog een jaar te verhuren aan Twente. Met een contract tot medio 2024 meldde de voormalig speler van SC Heerenveen zich maandagochtend dus gewoon in Neerpede voor de start van de voorbereiding. Niet wetende of zijn toekomst ook daadwerkelijk in Brussel ligt. 'Of ik bij Anderlecht blijf? Dat is de vraag', zei Vlap in gesprek met Het Nieuwsblad.

Er liggen in ieder geval weer nieuwe kansen nu trainer Vincent Kompany is vertrokken naar Burnley. Onder de voormalige topverdediger van Manchester City kwam Vlap in het seizoen 2020/21 weinig aan spelen toe, waarna hij eerst werd verhuurd aan Arminia Bielefeld en vervolgens aan Twente. Nu trainer Felice Mazzu het roer bij Anderlecht overneemt, verandert het perspectief voor Vlap wellicht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Anderlecht
Meer over Anderlecht
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer M. Vlap
Meer over M. Vlap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.