Ten Hag voert meerdere wijzigingen door en 'verblijdt' Moldavische fans

Reacties

De opstelling van Manchester United voor de Europa League-wedstrijd tegen Sheriff Tiraspol is bekend. Ten opzichte van de vorige wedstrijd tegen Real Sociedad voert Erik ten Hag meerdere wijzigingen door in zijn basiself. 

Ten Hag voert meerdere wijzigingen door en 'verblijdt' Moldavische fans
© Pro Shots
Sheriff Tiraspol
Sheriff Tiraspol
0 - 2
Manchester United
Manchester United

Centraal in de achterhoede maken Victor Lindelöf en Harry Maguire plaats voor Lisandro Martínez en Raphaël Varane. In een controlerende rol op het middenveld heeft Ten Hag een plek ingeruimd voor Scott McTominay, terwijl Bruno Fernandes als aanvallende middenvelder is opgesteld. Daardoor moeten Fred en Casemiro plaatsnemen op de bank.

Links in de voorhoede krijgt Jadon Sancho de voorkeur boven Anthony Elanga. Verder staan dezelfde spelers op het veld als vorige week, onder wie Tyrell Malacia, Antony en Cristiano Ronaldo. Ten Hag wilde op de persconferentie van woensdag nog niet verklappen of Ronaldo zou spelen. 'Het spijt me, maar de Moldavische fans zullen tot morgen moeten wachten', zei hij toen.

Ten Hag kan in Moldavië niet beschikken over Donny van de Beek, Anthony Martial, Marcus Rashford en Aaron Wan-Bissaka. Het viertal is niet fit en bleef daarom in Engeland. Manchester United hoopt in het Zimbru Stadion in Chisinau de eerste punten te pakken in de groepsfase. Vorige week verloor de ploeg van Ten Hag met 0-1 van Real Sociedad. Sheriff boekte een 0-3 zege op Omonia Nicosia en gaat daardoor aan kop in de groep.

Opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Varane, Martínez, Malacia; McTominay, Eriksen, Bruno Fernandes; Antony, Ronaldo, Sancho.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep E UEFA Europa League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Sociedad
6
5
0
1
10-2
+8
15
2
Manchester United
6
5
0
1
10-3
+7
15
3
Sheriff Tiraspol
6
2
0
4
4-10
-6
6
4
Omonia Nicosia
6
0
0
6
3-12
-9
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.