Sheriff-uit laatste strohalm Ronaldo voor afwenden negatief record

Reacties

Het is nog onzeker of hij überhaupt speelt, maar vaststaat dat de ontmoeting met Sheriff Tiraspol voor Cristiano Ronaldo de laatste kans vormt om de evenaring van een negatief record uit de weg te gaan.

Sheriff-uit laatste strohalm Ronaldo voor afwenden negatief record
© Pro Shots
Sheriff Tiraspol
Sheriff Tiraspol
0 - 2
Manchester United
Manchester United

De 37-jarige Portugees wist in de speelminuten die hij tot nog toe kreeg van Erik ten Hag nog geen enkele keer te scoren. De laatste keer dat het Ronaldo overkwam dat hij in augustus en september droog bleef staan, was hij negentien en aan zijn tweede seizoen bezig als speler van Manchester United (2004).

In de eerste Europa League-wedstrijd van The Red Devils vorige week mocht Ronaldo aan de aftrap beginnen, maar kon hij niet voorkomen dat Real Sociedad met drie punten (0-1) Old Trafford verliet. De kans dat Ronaldo wederom start lijkt groot, omdat Marcus Rashford en Anthony Martial vanwege blessures verstek moeten laten gaan.

Saoedi-Arabië
Zaakwaarnemer Jorge Mendes ging afgelopen transferwindow een flink aantal clubs langs om Ronaldo aan te bieden, maar tot de winter is hij gewoon nog in het shirt van Manchester United te zien. Wellicht zou een mega-aanbieding uit Saoedi-Arabië Ronaldo ertoe verleiden de Europese velden in januari achter zich te laten.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep E UEFA Europa League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Sociedad
6
5
0
1
10-2
+8
15
2
Manchester United
6
5
0
1
10-3
+7
15
3
Sheriff Tiraspol
6
2
0
4
4-10
-6
6
4
Omonia Nicosia
6
0
0
6
3-12
-9
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.