Ten Hag kan niet beschikken over Van de Beek in Moldavië

Reacties

Donny van de Beek komt donderdag nog niet in actie voor Manchester United in de Europa League-wedstrijd tegen Sheriff Tiraspol. De middenvelder kampt met een blessure en is niet inzetbaar.

Ten Hag kan niet beschikken over Van de Beek in Moldavië
© Pro Shots

Van de Beek kwam in de eerste drie competitiewedstrijden van Ten Hag en United nog (kort) als invaller binnen de lijnen, maar sinds de gewonnen uitwedstrijd tegen Liverpool kwam de Nederlander door een blessure niet meer in het veld bij The Mancunians.

De voormalig Ajacied bleef op de bank bij de uitduels met Southampton en Leicester City en zat niet bij de wedstrijdselectie voor de ontmoetingen met Arsenal en Real Sociedad (Europa League). Van de Beek werkt in Manchester aan zijn herstel. De middenvelder dook dinsdag op in Liverpool, waar hij een duel van Ajax Onder-19 in de Youth League bezocht. Daar trof hij onder anderen ex-teamgenoot Klaas-Jan Huntelaar.

Ten Hag doet voor de trip naar Moldavië ook geen beroep op Anthony Martial, Marcus Rashford en Aaron Wan-Bissaka. Tyrell Malacia behoort wel tot de geselecteerden, net als voormalig Ajacieden Antony en Lisandro Martínez. De verwachting is dat Cristiano Ronaldo, bij afwezigheid van Rashford, net als tegen Sociedad, in de basis start bij United.

Selectie Man. United:

De Gea, Heaton, Vitek; Lindelöf, Maguire, Martínez, Malacia, Varane, Dalot, Shaw; Fernandes, Eriksen, Fred, Casemiro, McTominay, Iqbal; Ronaldo, Antony, Sancho, Elanga, Garnacho, McNeill

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.