'Ronaldo denkt door bijrol onder Ten Hag nu wél na over mega-aanbieding'

Reacties

Cristiano Ronaldo kan naar verluidt andermaal een mega-aanbieding verwachten uit Saoedi-Arabië. De aanvaller van Manchester United zal meer dan welkom zijn in het Midden-Oosten.

'Ronaldo denkt door bijrol onder Ten Hag nu wél na over mega-aanbieding'
© Pro Shots

Ronaldo (37) zag al zijn pogingen om elders in Europa onderdak te vinden op niets uitlopen. Het meer dan lucratieve aanbod uit Saoedi-Arabië – naar verluidt meer dan 200 miljoen euro per jaar - wees hij af aangezien hij zijn zinnen had gezet op een club die actief was in de Champions League.

In Britse media wordt geopperd dat er in de komende transfervenster weer een financieel zeer verleidelijk bod vanuit Saoedi-Arabië wordt neergelegd bij Ronaldo. Gezien zijn (gebrek aan) speeltijd tot nu toe onder Erik ten Hag zou de Portugees wel openstaan voor een avontuur in het Midden-Oosten.

Ronaldo zal in ieder geval met open armen worden ontvangen, zo stelt Yasser Almisehal. De voorzitter van de Saoedische voetbalbond weet niets over een nieuw concrete aanbieding. 'Het is nu niet mogelijk, omdat ons transfervenster gesloten is. Maar we zouden graag een speler als Ronaldo zien spelen in onze competitie', zei Almisehal in The Athletic.

De bondsvoorzitter acht het financieel haalbaar. 'Waarom niet? Ik weet dat het een zeer dure deal zal zijn, maar we hebben ook gezien dat onze clubs de laatste jaren een hogere omzet draaien. We hebben een paar grote spelers hier spelen die gewend waren om in de Premier League te spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.