'Extreem lucratieve aanbieding niet besteed aan Ronaldo'

Reacties

Cristiano Ronaldo laat zich niet verleiden door het Saoedische aanbod. De Portugese aanvaller ziet naar verluidt een dergelijke verhuizing niet zitten.

'Extreem lucratieve aanbieding niet besteed aan Ronaldo'
© Pro Shots

De toekomst van Ronaldo blijft onderwerp van gesprek. Naar verluidt heeft hij zijn zinnen gezet op een vertrek bij Manchester United, waar hij vanwege persoonlijke redenen zijn gezicht nog niet heeft laten zien in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Vanuit Saoedi-Arabië was er volgens CNN Portugal een zeer lucratieve aanbieding binnengekomen bij zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes, waarbij de Portugese aanvaller in twee jaar tijd 270 miljoen euro zou opstrijken.

Ronaldo is volgens ESPN echter niet van plan in te gaan op dat in financieel opzicht zeer aantrekkelijke aanbod. De aanvaller wil in Europa op het hoogste niveau actief blijven, waarbij Bayern München en Atlético Madrid worden genoemd als mogelijke bestemmingen. Chelsea zou inmiddels zijn afgehaakt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.