'Ronaldo krijgt duizelingwekkend bod om Ten Hag en Europa te verlaten'

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft de kans het meest lucratieve contract uit zijn carrière te gaan tekenen. In twee seizoenen kan hij een duizelingwekkend bedrag verdienen. De Portugese superster moet daarvoor wel Manchester United verlaten.

'Ronaldo krijgt duizelingwekkend bod om Ten Hag en Europa te verlaten'

Volgens CNN Portugal is er bij de agent van Ronaldo - Jorge Mendes - een megabod binnen gekomen om de doelpuntenmachine te verleiden tot een transfer. Daarvoor moet de Portugees wel het Europese topvoetbal achter zich laten. De lucratieve flirt komt namelijk uit Saoedi-Arabië.

Liefst driehonderd miljoen euro is er door een kapitaalkrachtige Saoedische geldschieter uitgetrokken om Ronaldo naar het Midden-Oosten te halen. Daarvan is 270 miljoen euro bestemd voor de broekzak van Ronaldo zelf. Verspreid over twee seizoenen zou hij dat bedrag op kunnen strijken. Al lijkt er twintig miljoen bestemd voor Mendes. De overige dertig miljoen euro zou moeten dienen als afkoopsom voor Manchester United.

Hoewel men op Old Trafford anders beweert, lijkt de toekomst van Ronaldo steeds meer elders te liggen dan in Manchester. De Portugees kwam niet opdagen toen zijn vakantie was verstreken. Al lag dat volgens de club aan persoonlijke omstandigheden.

Erik ten Hag gaf maandag nog aan te rekenen op Ronaldo. De geruchten over een vertrek blijven echter de kop opsteken. Mendes zou namens zijn cliënt al een onderhoud hebben gehad met Chelsea. Ook Napoli en Bayern München worden als bestemming genoemd, terwijl de volle zak geld hem wellicht naar Saoedi-Arabië zou kunnen leiden.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.