Beledigde Shaw bijt van zich af op Instagram

Reacties

Luke Shaw heeft gereageerd op supporters die zijn loyaliteit aan Manchester United in twijfel trekken. De 28-jarige verdediger vindt het pijnlijk dat hij zich moet verdedigen na blessureleed.

Beledigde Shaw bijt van zich af op Instagram
© Pro Shots

Shaw is bezig aan een race tegen de klok om zo fit mogelijk op het EK te kunnen verschijnen. De 31-voudig Engels international heeft in clubverband een ronduit teleurstellend seizoen achter de rug. Door blessures kwam de vleugelverdediger in de Premier League niet eens tot duizend speelminuten. In de Engelse competitie kwam hij op 18 februari voor het laatst in actie. Shaw liep een spierblessure op in de uitwedstrijd tegen Luton Town.

Dat hij vorige week wel werd opgenomen in de Engelse voorselectie voor het EK, deed wenkbrauwen fronsen bij verschillende supporters van United, zo heeft Shaw inmiddels wel gemerkt. Via Instagram reageerde de linksback: 'Er is niets wat ik liever doe dan spelen voor Manchester United en winnen met de club. Normaal reageer ik niet op wat ik zie op social media, maar er zijn veel mensen die mijn loyaliteit in twijfel trekken en zich afvragen hoe ik wel fit kan zijn voor de Engelse ploeg en niet voor United.'

'De waarheid is: ik ben voor zowel Engeland als United niet honderd procent fit op dit moment', ging Shaw verder. 'Maar ik doe er voortdurend alles aan om zo snel mogelijk fit te worden. Ik speel al tien jaar bij United en heb hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Dat mijn toewijding in twijfel wordt getrokken, is ronduit frustrerend.'

Rashford
Op ongeveer hetzelfde moment kondigde ploeggenoot Marcus Rashford een social media-pauze aan. De linksbuiten kampte in grote delen van dit seizoen met een vormcrisis en is ook buiten de Engelse voorselectie gevallen. De 26-jarige aanvaller wil weer fris worden en zich opladen. Dat kan het beste zonder social media, denkt Rashford.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.