Tegenvaller voor Willem II met belangrijke weken in aantocht

Reacties

Willem II moet het in de strijd tegen degradatie de komende weken zonder Pol Llonch stellen. De aanvoerder van de Tilburgers viel zondag tegen Sparta Rotterdam uit met een hamstringblessure en moet naar alle waarschijnlijkheid de komende weken toekijken.

Tegenvaller voor Willem II met belangrijke weken in aantocht
© Pro Shots
Willem II
Willem II
0 - 1
Ajax
Ajax

Het is niet de eerste keer dat Llonch geblesseerd afhaakt. Vorig seizoen en dit seizoen miste hij ook al enkele wedstrijden vanwege fysiek malheur. Llonch is een belangrijke speler voor Willem II en zijn absentie zal dus (opnieuw) een groot gemis zijn.

Llonch mist sowieso de thuiswedstrijd tegen koploper Ajax van zaterdag en is ook voor de belangrijke confrontaties daarna tegen FC Groningen, SC Heerenveen en Fortuna Sittard uiterst twijfelachtig. 'Pol is onze aanvoerder en één van de leiders in het veld, we gaan hem zeker missen', reageerde trainer Fred Grim. 'Hoe ernstig het precies is, is nog niet helemaal duidelijk. Het kan twee weken, maar ook vier weken zijn. Het is afhankelijk van het herstel. Maar ik kijk liever naar de spelers die wel hebben.'

Een van die spelers is de in Tilburg teruggekeerde Daniel Crowley, die Llonch tegen Sparta verdienstelijk verving. 'Ik was tevreden over wat hij bracht. Crowley moet minuten maken om ritme op te doen, wat dat betreft waren zijn minuten tegen Sparta zeer nuttig.' Andere opties als vervanger zijn FC Twente-huurling Godfried Roemeratoe, Görkem Saglam en Ringo Meerveld. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Grim Freek Heerkens uit het verdedigingscentrum haalt om hem op het middenveld te laten spelen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Willem II
Meer over Willem II
Meer Llonch
Meer over Llonch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.