Tilburgse uittocht krijgt vervolg: Willem II ontbindt contract voormalig captain

Reacties

Pol Llonch is de volgende speler die Willem II deze zomer verlaat. De dertigjarige middenvelder is een ontbinding van zijn contract overeengekomen met de Tilburgse club. Llonch lag nog tot medio 2025 vast, maar mocht transfervrij vertrekken.

Tilburgse uittocht krijgt vervolg: Willem II ontbindt contract voormalig captain
© Pro Shots

Llonch kwam in 2018 naar Tilburg en speelde bijna honderdvijftig wedstrijden voor Willem II, waaronder meer dan honderd in de Eredivisie. De afgelopen twee seizoenen was de Spanjaard aanvoerder van de club, die vorig jaar degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie. In de zomer kreeg Llonch echter te horen dat er voor hem geen toekomst meer was.

Llonch zei eerder in gesprek met het Brabants Dagblad dat hij de werkwijze van Willem II 'niet correct' vond. Naar aanleiding van het interview besloot de club om de middenvelder voorlopig uit de selectie te zetten. Nu volgt dus een definitieve breuk tussen Willem II en Llonch.

Willem II nam eerder op de vrijdag afscheid van Kostas Lamprou en zwaaide deze zomer ook al Leeroy Owusu, Elton Kabangu, Wesley Spieringhs, Jizz Hornkamp en Wessel Dammers uit. Ook Lucas Woudenberg is op weg naar de uitgang.

Bekijk hier al onze video's
Meer Willem II
Meer over Willem II
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.