Spelersgroep probeert Messi en Di María te overtuigen van langer verblijf bij Argentinië

Reacties

Het Argentijnse team doet er alles aan om Lionel Messi en Ángel Di María nog even door te laten gaan bij de nationale ploeg. Dit blijkt wel uit een aantal uitspraken die Leandro Paredes doet in gesprek met TyC Sports.

Spelersgroep probeert Messi en Di María te overtuigen van langer verblijf bij Argentinië
© Pro Shots

De spelersgroep wil na het winnen van de wereldbeker koste wat kost dat het duo doorgaat. 'We hebben ze ervan overtuigd dat ze in ieder geval nog een paar wedstrijden moesten spelen. Ze hebben zo hard geleden en gevochten om dit bereiken, dat het gek zou zijn om nu te vertrekken.' Paredes vindt dat het tweetal 'het verdient om op het veld erkend te worden als wereldkampioen'.

De Juventus-middenvelder sprak Messi na het winnen van de wereldtitel al op het veld. Aan dat onderonsje denkt hij nog vaak terug. 'Het enige wat in me opkwam was om te zeggen: ''We zijn wereldkampioenen." Hij omhelsde me en bedankte ons allemaal. Elke keer als ik hem zie en erover praat, krijg ik kippenvel en wil ik huilen.'

De 35-jarige Messi liet voor de finale tegen Frankrijk al weten dat hij waarschijnlijk niet meer op een WK in actie zal komen. Wel lijkt hij nog even door te gaan als international. Na het WK schreef het Argentijnse TyC Sports dat Di María, 34 jaar, ook nog niet van plan lijkt om te stoppen. In maart 2022 repte Di María na het WK-kwalificatieduel met Venezuela nog wel over zijn laatste interland in Argentinië.

Lees hier het levensverhaal van Lionel Messi, die van grijs muisje een wereldkampioen werd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Argentinië
Meer over Argentinië
Meer Wereldkampioenschap
Meer over Wereldkampioenschap
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.