Laatste woorden Messi vlak voor WK-winst gaan viraal in Argentinië

Reacties

Bijna een maand na de WK-finale tegen Frankrijk maakt het winnen van de wereldtitel nog altijd veel los in Argentinië. Een video waarop te zien is wat de laatste woorden zijn van Lionel Messi voordat Gonzalo Montiel de winnende strafschop binnenschiet, gaat viraal in het voetbalgekke land.

Laatste woorden Messi vlak voor WK-winst gaan viraal in Argentinië
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Op de video die is verspreid op sociale media is te zien hoe Messi zich, vlak voordat Montiel de penalty neemt, tot de hemel richt. Volgens Argentijnse media zegt hij op dat moment: Puede ser hoy, abu. 'Vandaag zou het moment kunnen zijn, oma.' Vlak daarna rent hij samen met zijn ploeggenoten juichend weg om de WK-winst te vieren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Messi had een speciale relatie met zijn oma. De moeder van zijn moeder overleed toen hij tien jaar oud was, maar speelde een belangrijke rol in zijn eerste jaren als voetballer, zo heeft de Argentijnse steraanvaller al eens onthuld. Als hij na het vieren van een doelpunt richting de hemel wijst, is dat ook altijd richting zijn overleden oma gericht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Argentinië
Meer over Argentinië
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.