Di María neemt voorschot op afscheid als international: 'Een geweldige avond'

Reacties

Ángel Di María (34) heeft na de WK-kwalificatiewedstrijd van Argentinië tegen Venezuela via Instagram aangegeven dat hij zijn laatste interland heeft gespeeld in eigen land. Di María genoot van de sfeer in La Bombonera.

Di María neemt voorschot op afscheid als international: 'Een geweldige avond'
Argentinië
Argentinië
3 - 0
Venezuela
Venezuela

Argentinië, dat zich al lange tijd verzekerd heeft van een ticket voor het WK in Qatar, bleef in de nacht van vrijdag op zaterdag voor de dertigste opeenvolgende interland zonder nederlaag. Di María was goed voor een doelpunt en een assist tegen Venezuela (bij de 3-0 van Lionel Messi).

Terwijl Messi na het thuisduel aangaf dat er na het WK in Qatar het nodige gaat veranderen binnen de nationale ploeg, zonder daarbij direct aan te geven of hij ook zou stoppen als international, geeft Di María iets meer prijs op zijn Instagram-account.

'Ik wil iedereen bedanken voor alle liefde die ik heb ontvangen', schrijft de 121-voudig international, die in 2008 debuteerde bij de nationale ploeg. 'Ik heb altijd gedroomd van een mooie avond als deze, mijn laatste interland met de nationale ploeg in Argentinië. Het was een perfecte avond voor iedereen. We blijven samen groeien en dromen. Let's go Argentina!!!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.