Stralende Messi heeft bij Argentinië wél reden tot lachen en gaat in op toekomst

Reacties

Argentinië heeft in de nacht van vrijdag of zaterdag mede dankzij Lionel Messi een thuiszege geboekt op Venezuela. De 34-jarige aanvoerder van de Argentijnen ging na het duel in La Bombonera ook in op zijn toekomst als international.

Stralende Messi heeft bij Argentinië wél reden tot lachen en gaat in op toekomst
Argentinië
Argentinië
3 - 0
Venezuela
Venezuela

Messi, die door meerdere ex-teamgenoten bij Barcelona al wordt verleid tot een terugkeer naar Camp Nou, bepaalde in Buenos Aires in de slotfase op aangeven van Ángel di María de eindstand op 3-0. Eerder vonden Nicolás Gonzalez en Di María het net voor de Argentijnen, die al lange tijd verzekerd zijn van een ticket voor het WK in Qatar.

Na afloop kreeg Messi de vraag hoe zijn toekomst eruitziet bij de nationale ploeg. 'Ik weet het niet, ik weet het echt niet. Ik denk vooral aan de komende wedstrijd tegen Ecuador en de oefenwedstrijden in juni en september. Na het WK gaan er zeker dingen veranderen bij de nationale ploeg en ik zal mijn keuze daarin maken', vertelde Messi in gesprek met TyC Sports.

De 158-voudig international van Argentinië genoot van de sfeer in La Bombonera, nadat hij tijdens de afgelopen weken bij Paris Saint-Germain de nodige kritiek over zich heen kreeg, ook van de supporters in Parc des Princes. 'We moeten hiervan genieten', zei Messi over de ambiance tijdens het thuisduel met Venezuela. 'We hadden niet minder verwacht van de mensen, na wat we samen hebben meegemaakt.' 

'Ik ben al heel lang gelukkig bij de nationale ploeg, al voordat we de Copa América wonnen. We hebben een geweldige groep. Het doet mij altijd goed om bij de nationale ploeg te komen. Na de winst van de Copa América gaat ook alles wat soepeler en eenvoudiger bij ons op het veld', besluit Messi, die de WK-kwalificatiereeks in Zuid-Amerika volgende week woensdag afsluit met een uitwedstrijd tegen Ecuador.

WK Kwal. Zuid-Amerika

Stand WK Kwal. Zuid-Amerika 2022 Qatar

Zuid-Amerika

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Brazilië
17
14
3
0
40-5
+35
45
2
Argentinië
17
11
6
0
27-8
+19
39
3
Uruguay
18
8
4
6
22-22
0
28
4
Ecuador
18
7
5
6
27-19
+8
26
5
Peru
18
7
3
8
19-22
-3
24
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.