Dani Alves wil Messi naar Barça lokken: 'Hij is niet op zijn plek daar'

Reacties

Dani Alves hoopt dat het nog tot een hereniging met Lionel Messi bij Barcelona komt. De 38-jarige Braziliaan heeft zich uitgesproken over de situatie van zijn oude ploeggenoot, die vorig weekend nog werd uitgefloten bij Paris Saint-Germain.

Dani Alves wil Messi naar Barça lokken: 'Hij is niet op zijn plek daar'
© Pro Shots

De frustratie kwam er in Parijs uit na de Champions League-uitschakeling van PSG door Real Madrid. De supporters in het Parc des Princes richtten hun pijlen vorige week zondag tijdens de wedstrijd tegen Girondins de Bordeaux ook op Messi, die de verwachtingen nog niet heeft waargemaakt in Frankrijk. De 34-jarige Argentijn scoorde in zijn debuutseizoen nog maar zeven keer voor de koploper van de Ligue 1.

'Messi heeft het volgens mij niet naar zijn zin daar', zei Dani Alves tegen ESPN. 'Hij is niet op zijn plek daar. Hopelijk kan hij terugkeren. Ik weet niet of het mogelijk is, maar ik sluit hem graag weer in de armen', ging de vleugelverdediger verder. De rechtsback keerde zelf in november terug in Camp Nou, waar hij in 2016 vertrok om naar Juventus te gaan. Dani Alves speelde later nog voor PSG en São Paulo.

Dani Alves zal niet vergeten wat Messi vlak voor het afscheid in 2016 tegen hem zei. 'Leo zei altijd tegen me: "Waar ga je het beter krijgen dan hier?" Hij had gelijk, ik heb het gezien. Toen duidelijk werd dat hij zou gaan vertrekken, heb ik hem ook een bericht gestuurd en hem herinnerd aan wat hij tegen mij zei.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.