Selectie Kameroen bevestigt keepersprobleem voor Ten Hag

Reacties

André Onana is opgeroepen om Kameroen te vertegenwoordigen op de Afrika Cup in Ivoorkust. Dat betekent dat Erik ten Hag, manager van Onana's club Manchester United, zijn doelman enkele weken tot een maand zal moeten missen.

Selectie Kameroen bevestigt keepersprobleem voor Ten Hag
© Pro Shots

Als een verrassing komt het natuurlijk niet: Onana is met afstand de beste doelman van Kameroen, dus Ten Hag zal rekening hebben gehouden met zijn afwezigheid, net als met die van zijn Marokkaanse middenvelder Sofyan Amrabat. De topper tegen Tottenham Hotspur op 14 januari gaan de twee sowieso missen, en het bezoek aan Aston Villa valt in hetzelfde weekend als de finale van het toernooi.

In principe keept Altay Bayindir als Onana er niet is. De Turkse international werd in de slotfase van de transferperiode gepresenteerd op Old Trafford, waar ook Tom Heaton nog onder contract staat. In de poule van De Ontembare Leeuwen zitten verder ook Gambia, Senegal en Guinee.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Afrika Cup

Stand Groep C Afrika Cup 2023 Côte d'Ivoire

Afrika

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Senegal
3
3
0
0
8-1
+7
9
2
Kameroen
3
1
1
1
5-6
-1
4
3
Guinee
3
1
1
1
2-3
-1
4
4
Gambia
3
0
0
3
2-7
-5
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Kameroen
Meer over Kameroen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Afrika Cup
Meer over Afrika Cup
Meer A. Onana
Meer over A. Onana
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.