Ronaldo reageert kortaf op geruchten over transfer naar Saudi-Arabië

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft dinsdag na de zege van Portugal op Zwitserland kort gereageerd op de berichten dat hij een bijzonder lucratief contract gaat ondertekenen in Saudi-Arabië. De 37-jarige aanvaller deed tot zijn ongenoegen slechts een kwartier mee in de achtste finale.

Ronaldo reageert kortaf op geruchten over transfer naar Saudi-Arabië
© Pro Shots
Portugal
Portugal
6 - 1
Zwitserland
Zwitserland

Eerder deze week berichtte de Spaanse krant Marca dat Ronaldo een akkoord zou hebben bereikt met Al-Nassr in Saudi-Arabië. De op dit moment clubloze spits zou een contract van tot medio 2025 aangaan en jaarlijks 200 miljoen euro opstrijken. Daarmee zou de onlangs bij Manchester United vertrokken Ronaldo de best betaalde sporter van de wereld worden.

'Nee, het is niet waar', reageerde Ronaldo kortaf toen hij na de zege van Portugal werd gevraagd naar de mogelijke recorddeal met Al-Nassr. In het Lusail Iconic Stadium wilde de 195-voudig international niet dieper ingaan op zijn toekomst.

Ronaldo begon tegen Zwitserland op de bank nadat hij in het groepsduel met Zuid-Korea werd gewisseld en daarbij zijn onvrede uitte richting bondscoach Fernando Santos. De vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar zag zijn vervanger Gonçalo Ramos drie keer scoren en verdween na de wedstrijd snel van het veld terwijl zijn landgenoten nog feestvierden met de Portugese fans. Santos liet na afloop weten geen problemen met Ronaldo te hebben.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.