Gefrustreerde Ronaldo beent direct na Portugees WK-succes het veld af

Reacties

Portugal veegde dinsdagavond de vloer aan met Zwitserland, maar Cristiano Ronaldo had geen aandeel in het succes en beleefde een frustrerende avond. Na het laatste fluitsignaal voelde de superster dan ook weinig voor een feestje met de fans die hem juist zo hadden gesteund.

Gefrustreerde Ronaldo beent direct na Portugees WK-succes het veld af
© adriandelmonte
Portugal
Portugal
6 - 1
Zwitserland
Zwitserland

Ronaldo werd door bondscoach Fernando Santos op de bank gezet, nadat de aanvaller gefrustreerd had gereageerd op zijn wissel in de groepswedstrijd tegen Zuid-Korea. Uitgerekend de vervanger van Ronaldo, Gonçalo Ramos, maakte een hattrick. De Portugese supporters lieten Ronaldo niet vallen en scandeerden constant de naam van de routinier. Toen Ronaldo ruim een kwartier voor tijd mocht invallen, werd dat met luid gejuich begroet.

Ronaldo hoopte nog een doelpuntje te kunnen meepikken, maar scoorde enkel in buitenspelpositie. Na afloop van de overtuigende 6-1 zege kwam de frustratie van de aanvaller aan het licht. Terwijl zijn spelers op het veld feestvierden met de supporters, ging Ronaldo direct richting de kleedkamer.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.