Real stoomt Ramos klaar voor return tegen Chelsea

Reacties

Real Madrid heeft goede hoop dat Sergio Ramos dinsdag inzetbaar is in de return van de halve finale van de Champions League. De captain van De Koninklijke trainde donderdag volledig mee en hoopt fit genoeg te zijn voor de confrontatie met Chelsea. Eerst wacht hem een andere test.

Real stoomt Ramos klaar voor return tegen Chelsea
© Pro Shots

Ramos stond de afgelopen weken met een spierblessure aan de kant. Het is voor de 35-jarige verdediger een seizoen vol blessureleed. Eerder leed hij ook al aan een kwetsuur aan zijn meniscus. Ramos kent de weg van de club naar het ziekenhuis inmiddels op zijn duimpje. Dit seizoen kwam hij daardoor pas tot twintig optredens voor Real.

De aanwezigheid van Ramos tegen Chelsea zou voor trainer Zinedine Zidane een flinke opsteker betekenen. De oefenmeester raakte de afgelopen weken al vaker spelers kwijt door blessures, onder wie Ferland Mendy, Dani Carvajal, Raphaël Varane en Nacho Fernández. Nacho en Éder Militão vulden het tijdens de absentie van Ramos en Varane wel prima in.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zidane hoopt dat hij Ramos komende zaterdag tegen Osasuna speelminuten kan gunnen als invaller. Zo kan worden gekeken of de captain daadwerkelijk fit genoeg is voor het duel met Chelsea van drie dagen later. Real vervolgt tegen Osasuna de strijd om de titel in Spanje, die enorm spannend is doordat er met Atlético Madrid, Barcelona, Real en Sevilla liefst vier clubs meedingen.

Za 1 mei 2021

Wo 5 mei 2021

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.