Ramos beteuterd: 'De rode kaart heeft ons de das om gedaan'

Reacties

Voor Sergio Ramos is het duidelijk waar het misging voor zijn Sevilla tegen PSV, woensdagavond. De beruchte stopper was verantwoordelijk voor de 1-0, maar stond na een thriller van jewelste toch als verliezer op de grasmat van Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. De oorzaak is wat Ramos betreft de rode kaart voor Lucas Ocampos.

Ramos beteuterd: 'De rode kaart heeft ons de das om gedaan'
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
2 - 3
PSV
PSV

'De Champions League wordt op kleine details beslist', aldus de man met ladingen praktijkervaring ter zake tegenover de camera van Movistar. 'We domineerden, stonden er goed voor, maar het heeft ons de das om gedaan dat we met een man minder kwamen te staan. Ze wisten ons pijn te doen op de flanken, we wisten van hun verticale speelwijze', zo sprak de centrumverdediger, die ook bevraagd werd over de malaise bij zijn club.

'Op dit moment is het moeilijk om erover te praten. Resultaten zijn de beste remedie, en die boeken we niet. Ik snap dat de mensen boos zijn, wij moeten ons gewoon op de volgende wedstrijd richten. Maar vandaag heeft het team een gevoelige nederlaag geleden', gaf de viervoudig Champions League-winnaar toe.

Nemanja Gudelj stond bij RTL7 voor de camera en ook hij besprak de uitsluiting van Ocampos. 'Hij weet het zelf ook. Op dit niveau is die eerste gele kaart onnodig. Ik weet niet wat er gebeurde, maar het was geen overtreding. Hoe dan ook mogen we een 2-0 voorsprong niet weggeven, ook niet met tien man', aldus de man die met een eigen doelpunt voor de 2-2 zorgde.

UEFA Champions League

Stand Groep B UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
6
4
1
1
16-4
+12
13
2
PSV
6
2
3
1
8-10
-2
9
3
Lens
6
2
2
2
6-11
-5
8
4
Sevilla
6
0
2
4
7-12
-5
2
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer Sergio Ramos
Meer over Sergio Ramos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.