PSV kan voorlopig streep zetten door terugkeer Branthwaite

Reacties

Zeldzaam: er is goed nieuws voor supporters van Everton. Jarrad Branthwaite heeft zijn contract op Goodison Park verlengd, zo maakte de centrumverdediger zelf bekend op de sociale kanalen van de ploeg uit Liverpool. Zijn nieuwe verbintenis loopt tot medio 2027.

PSV kan voorlopig streep zetten door terugkeer Branthwaite
© Pro Shots

Manager Sean Dyche had deze week al gehint op een nieuwe verbintenis voor zijn speler, die vrijdagochtend ook de bevestiging kreeg dat hij is opgeroepen voor Jong Engeland, de ploeg waarmee hij afgelopen zomer het EK Onder-21 won. In het huidige seizoen is Branthwaite een zeldzaam lichtpuntje bij The Toffees, die na een smadelijke thuisnederlaag tegen Luton Town slechts zestiende in de Premier League staan.

Branthwaite spreekt op de clubwebsite uiteraard lovende woorden. 'Ik heb bijgetekend omdat ik hier graag speel, omdat het een enorme club is die als familie voelt. Op deze manier toon ik de betrokkenheid die ik bij de club voel en wat het voor mij betekent om voor Everton te spelen. De fans zijn altijd geweldig voor me geweest en dat geeft me vertrouwen. Ik weet niet hoe ik ze moet bedanken', aldus de mandekker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Als er in Eindhoven nog hoop sluimerde dat Branthwaite op korte termijn nog eens naar het Philips Stadion zou komen, lijkt die nu vervlogen. De 21-jarige linkspoot uit Carlisle kwam vorig seizoen als huurling in alle competities tot 36 wedstrijden voor PSV, waarin het hoogtepunt ongetwijfeld het winnen van de beker was. De Brabanders hadden hem graag langer gehouden, maar deze zomer kwam het er niet van en nu lijkt de mogelijkheid voorlopig wel weg.

Bekijk hier al onze video's
Meer Everton
Meer over Everton
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.