Persoonlijk drama voor St. Jago: opnieuw zware blessure

Reacties

Wat zondag al werd gevreesd, is uitgekomen: Tommy St. Jago is langdurig uit de roulatie vanwege een zware knieblessure. De FC Utrecht-verdediger liep de kwetsuur op tijdens het uitduel met Feyenoord.

Persoonlijk drama voor St. Jago: opnieuw zware blessure
Feyenoord
Feyenoord
2 - 1
FC Utrecht
FC Utrecht

Onder druk van Cyriel Dessers wilde St. Jago de bal in de slotfase over de achterlijn laten rollen. Dat lukte, maar de verdediger leek zich daarbij te verstappen en greep meteen naar zijn rechterknie. Per brancard werd hij afgevoerd. Twee dagen later meldt Utrecht op de officiële website dat St. Jago een zware knieblessure heeft opgelopen en dat hij spoedig geopereerd zal worden. Hierna wacht een maandenlange revalidatie. 

Het is de tweede keer in korte tijd dat St. Jago een ernstige blessure oploopt. Vorig jaar augustus overkwam hem dat in een oefenduel met Fortuna Sittard. Tijdens het thuisduel met PSV (0-1 verlies) maakte de 22-jarige verdediger pas zijn eerste minuten van het seizoen.

'Natuurlijk overheerst op dit moment bij mij nog de ontgoocheling die hoort bij het feit dat ik realiseer dat ik de komende maanden niet kan doen wat ik zo graag wil doen: voetballen, en mijn steentje bijdragen aan de prestaties van FC Utrecht', zegt St. Jago. 'Ik weet wat me nu te wachten staat, en ik ga er alles aan doen om weer fysiek en mentaal sterker uit dit nieuwe revalidatietraject te komen.'

St. Jago werkte tot nu toe 31 competitieduels af voor FC Utrecht. Voor Jong FC Utrecht kwam hij 34 keer uit in de Keuken Kampioen Divisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.