Vrees voor nieuwe blessure St. Jago: treurige aftocht in De Kuip

Reacties

Het noodlot dreigt opnieuw toe te slaan bij Tommy St. Jago. De verdediger van FC Utrecht verliet zondag tijdens de uitwedstrijd tegen Feyenoord per brancard het veld.

Vrees voor nieuwe blessure St. Jago: treurige aftocht in De Kuip
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 1
FC Utrecht
FC Utrecht

Onder druk van Cyriel Dessers wilde St. Jago de bal in de slotfase over de achterlijn laten rollen. Dat lukte, maar de verdediger leek zich daarbij te verstappen en greep meteen naar zijn rechterknie. Dat leverde hem een striemend fluitconcert op van de Feyenoord-fans, maar St. Jago moest uiteindelijk per brancard van het veld worden gedragen.

Daarbij gingen de gedachten meteen uit naar augustus vorig jaar. Toen raakte St. Jago tijdens het oefenduel met Fortuna Sittard ook zwaar geblesseerd aan zijn knie. Die blessure zou hem tot vorige maand aan de kant houden. Tijdens het thuisduel met PSV (0-1 verlies) maakte de 22-jarige verdediger pas zijn eerste minuten van het seizoen. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

St. Jago oogde na zijn terugkeer fysiek én mentaal sterker dan ooit. Op VI PRO vertelde verdediger over zijn maandenlange revalidatie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.