Tegenslag voor FC Utrecht: St. Jago lang uit de roulatie

Reacties

FC Utrecht-trainer René Hake moet Tommy St. Jago voorlopig missen. De 21-jarige verdediger is door een zware knieblessure maanden uitgeschakeld.

Tegenslag voor FC Utrecht: St. Jago lang uit de roulatie
© Pro Shots

Voor St. Jago ging het vorige week zaterdag mis in de oefenwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Bij een luchtduel op het middenveld maakte de jongeling een ongelukkige beweging. Onderzoek heeft uitgewezen dat hij schade aan zijn knie heeft opgelopen en dus maanden nodig heeft voor zijn herstel.

St. Jago vertelt op de clubsite dat de onderzoeksresultaten beter zijn dan werd gevreesd. 'Ik hoef niet geopereerd te worden, dat is beter nieuws dan ik had verwacht. Mijn herstel begint dus direct. Ik ga met alles wat ik in me heb knokken om zo snel mogelijk weer op het veld te staan in Stadion Galgenwaard.'

Het talent uit Utrecht doorliep de jeugdopleiding van de Utrechters en brak vorig seizoen door. Hij kwam toen tot 24 optredens in de Eredivisie en veroverde een basisplaats in het hart van de verdediging. Utrecht speelt zondag in de eerste speelronde van het nieuwe Eredivisie-seizoen tegen Sparta Rotterdam (aftrap 14.30 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.