Feyenoord - FC Utrecht

In de Eredivisie heeft Feyenoord zondag thuis gewonnen van Utrecht. Nadat er in de eerste helft niet werd gescoord, trok Feyenoord de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe: 2-1.

1-0 kwam na een eigen doelpunt van Mike van der Hoorn in de 48e minuut.

Sander van de Streek maakte in de 65ste minuut gelijk voor Utrecht.

Het beslissende doelpunt voor Feyenoord werd in de laatste minuten gemaakt door Luis Sinisterra, op aangeven van Cole Bassett.

Het resultaat betekent de zesde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Utrecht.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Feyenoord vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Utrecht twee keer gelijk gespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Feyenoord dit seizoen. De nederlaag was ook voor Utrecht de zesde nederlaag met één doelpunt verschil.

Met nog vier speelronden voor de boeg staat Feyenoord op de derde plaats op de ranglijst terwijl Utrecht de zevende plaats inneemt.

In de volgende wedstrijd speelt Feyenoord op zondag 1 mei om 16.45 uur, in een uitwedstrijd, tegen Fortuna Sittard. Utrecht neemt het vrijdag 29 april om 20.00 uur thuis op tegen NEC.