FC Utrecht - FC Groningen

Groningen heeft Utrecht met 1-3 verslagen in de Eredivisie op zondag.

Mohamed El Hankouri opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team scoorde.

Groningen voerde de voorsprong vroeg in de wedstrijd op naar 2-0 toen Michael de Leeuw scoorde, met een assist van Jørgen Strand Larsen, in de 10de minuut.

Direct na de rust verkleinde Bart Ramselaar de achterstand voor Utrecht.

De uiteindelijke 3-1 voor Groningen werd in de laatste minuten gemaakt door Strand Larsen, op aangeven van El Hankouri.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Utrecht één overwinning behaald, twee keer gelijk gespeeld en twee keer verloren, terwijl Groningen drie overwinningen en twee keer gelijk gespeeld heeft.

Met 40 punten staat Utrecht op de zevende plaats, terwijl Groningen met 36 punten op de achtste plek staat.

Op zaterdag 2 april start om 20.00 uur een uitwedstrijd voor Utrecht tegen RKC Waalwijk in het Stadion Galgenwaard. Groningen speelt op dezelfde dag om 16.30 uur thuis tegen Ajax in het Euroborg.