Eredivisie op Rapport: zware onvoldoende Berghuis, Feyenoord-defensie sterk

Reacties

In de rubriek Eredivisie op Rapport brengen we wekelijks alle beoordelingen van de spelers, trainers en scheidsrechters van afgelopen weekeinde. Deze keer zoomen we in op de cijfers van speelronde 30.

Eredivisie op Rapport: zware onvoldoende Berghuis, Feyenoord-defensie sterk
© Pro Shots

Feyenoord rekende zondagmiddag in de ultieme slotfase af met FC Utrecht dankzij een treffer van Luis Sinisterra, wiens optreden werd beloond met een 8. Wat ook vertrouwen zal geven richting de Conference League-krakers tegen Olympique Marseille is het niveau dat de defensie aan de dag legde. Gernot Trauner, Marcos Senesi en Tyrell Malacia incasseerden allemaal een 7, terwijl Lutsharel Geertruida zelfs een 7,5 kreeg. Doelman Ofir Marciano moest met een 5,5 genoegen nemen.

Zaterdagmiddag al moest Ajax tot het uiterste gaan om NEC op de knieën te dwingen. Invaller Brian Brobbey redde de meubelen voor de Amsterdammers en sleepte een 7,5 in de wacht. Met name Steven Berghuis stelde echter teleur met een 4,5.

Bij PSV, dat moeizaam afrekende met SC Cambuur, is de hoogste beoordeling voor Mauro Júnior (8). Onvoldoendes zijn er niet gevallen bij de ploeg die nog steeds op vier punten van Ajax volgt.

Bekijk in onderstaand overzicht alle beoordelingen van de spelers, trainers en scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.