Perez en Vink ontdekken bij Vitesse nieuwe Eredivisie-smaakmaker

Reacties

Anis Hadj-Moussa heeft op zijn zachtst gezegd zijn visitekaartje afgegeven in de thuiswedstrijd van Vitesse tegen FC Volendam. De 22-jarige dribbelaar liet Marciano Vink en Kenneth Perez genieten en werd zondagavond bedolven onder complimenten.

Perez en Vink ontdekken bij Vitesse nieuwe Eredivisie-smaakmaker
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
1 - 1
FC Volendam
FC Volendam

'Er werd echt goed gevoetbald door Vitesse, met als smaakmaker de rechtsbuiten', trapte Perez af in het ESPN-programma Dit Was Het Weekend. 'Wát een goede en leuke speler. Een speler uit de tweede divisie van België', doelde hij op de Algerijn die in januari op huurbasis overkwam van Patro Eisden, dat in handen is van Coley Parry, die tot zijn frustratie er nog niet in geslaagd is Vitesse over te nemen.

Marciano Vink nam het over van zijn collega-analist, hij had de strijd om Hadj-Moussa te belichten gewonnen. 'George Cox werd helemaal gek. Die is ook gewisseld in de rust, en terecht. Hij had echt geen vat op deze speler. Ik heb heel lang niet meer gezien dat een speler echt op de vierkante meter zo gevaarlijk kan zijn, met een prachtige kap. Het bleef maar doorgaan. Hij was veruit de gevaarlijkste speler op het veld', klonk het.

Hadj-Moussa noteerde veertien dribbels tegen Volendam, had zeven doelpogingen en creëerde vier kansen. Alleen ontbrak het dus aan de bekroning in de vorm van een doelpunt en zege. Vink: 'Vitesse had meer verdiend en alleen al deze speler had meer verdiend. Wát een speler. De laatste keer dat ik iemand heb gezien met zo'n kap, was denk ik Eric Viscaal bij PSV. Je wist wat er ging komen, je stelde je erop in, en toch lukte het hem.' Perez vroeg zijn collega grappend alvast om een deel van de credits voor het ontdekken van Hadj-Moussa. 'Ik wil ook over drie maanden kunnen zeggen dat ik die gozer ontdekt heb. Geef me vijf procent', zei de Deen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.