Oranje-internationals steken Van Dijk hart onder de riem met fraai filmpje

Reacties

In een filmpje van Ons Oranje hebben enkele vaste waarden van het Nederlands elftal de geblesseerde Virgil van Dijk een hart onder de riem gestoken.

Oranje-internationals steken Van Dijk hart onder de riem met fraai filmpje
© Pro Shots

'Yo Big Man', 'Bro', 'Virgil', 'Onze captain', zo leidden Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, Luuk de Jong en Daley Blind met hun aanhef enkele fraaie beelden uit recente interlands van Van Dijk in.

'We zullen je vaste plekje bij de open haard vrij houden', zo stelt Frenkie de Jong, die de Liverpool-verdediger eveneens veel sterkte wenst. 'Jij gaat sowieso sterker terugkomen', zo besluit Memphis, die eerder van eenzelfde zware knieblessure herstelde.

Van Dijk liep zijn kniekwetsuur op in het competitieduel van Liverpool met Everton en is inmiddels geopereerd. Die ingreep verliep succesvol, maar de Oranje-aanvoerder moet wel maandenlang revalideren.

Nu de Oranje-internationals bijeen zijn, spraken Memphis en Wijnaldum eerder ook al woorden van vergelijkbare strekking. Zonder Van Dijk moet Oranje het woensdagavond opnemen tegen Spanje in een oefenduel. Daarna wachten de Nations League-optredens tegen Bosnië-Herzegovina en Polen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Nederland
Nederland
1 - 1
Spanje
Spanje
Nederland
Nederland
3 - 1
Bosnië-Herzegovina
Bosnië-Herzegovina
Polen
Polen
1 - 2
Nederland
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer V. van Dijk
Meer over V. van Dijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.