Oranje trekt veel bekijks: open training Koeman uitverkocht

Reacties

Het Nederlands elftal trekt veel bekijks. Op zaterdag 1 juni staat er in Zeist een open training op het programma en daar zullen maar liefst 2000 supporters bij aanwezig zijn, waardoor deze is uitverkocht.

Oranje trekt veel bekijks: open training Koeman uitverkocht
© Pro Shots

De ploeg van bondscoach Ronald Koeman bereidt zich in Zeist voor op het aankomende EK in Duitsland en heeft voor 1 juni een open training georganiseerd, zodat de achterban de spelers aan het werk kunnen zien. Daarna volgen twee oefenwedstrijden tegen Canada (6 juni) en IJsland (10 juni), die worden gespeeld in De Kuip.

Koeman is blij dat Oranje veel aandacht trekt. 'Het is een mooie traditie dat we onze fans uitnodigen bij de eerste training', vertelde hij via de KNVB-kanalen. 'Nu we ons voorbereiden op het EK is de steun van het Oranjelegioen natuurlijk nog veel belangrijker. We hopen dat Duitsland straks oranje kleurt, in de stadions én de speelsteden. Het kan een prachtige zomer worden, daar hebben we alle vertrouwen in.'

Het EK in Duitsland begint op vrijdag 14 juni. Nederland trapt op 16 juni af tegen Polen. Daarna volgen duels met Frankrijk (21 juni) en Oostenrijk (25 juni).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.