Ook Van de Looi stelt voorselectie samen: Geertruida terug in Jong Oranje

Reacties

In navolging van bondscoach Louis van Gaal heeft ook Erwin van de Looi vrijdag zijn voorselectie voor de komende interlands bekendgemaakt. De bondscoach van Jong Oranje heeft 33 spelers in het vizier voor de EK-kwalificatieduels met Jong Zwitserland en Jong Wales in oktober.

Ook Van de Looi stelt voorselectie samen: Geertruida terug in Jong Oranje
© Pro Shots

In vergelijking met de vorige voorlopige selectie in augustus is alleen Feyenoorder Lutsharel Geertruida een nieuw gezicht. De rechtsback is hersteld van een knieblessure die hem sinds mei aan de kant hield. Vorige week maakte Geertruida zijn rentree bij Jong Feyenoord.

Jong Oranje vervolgt de EK-kwalificatie op vrijdag 8 oktober in Lausanne tegen Jong Zwitserland. Op dinsdag 12 oktober is Jong Wales de tegenstander in het Goffertstadion in Nijmegen. Jong Oranje was op 7 september met liefst vijftien debutanten in de definitieve selectie in Deventer te sterk voor Jong Moldavië: 3-0.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.