Geertruida viert na lange absentie zijn rentree bij Feyenoord Onder-21

Reacties

Lutsharel Geertruida heeft zaterdagmiddag zijn opwachting gemaakt bij Feyenoord Onder-21 tegen ADO Den Haag. De rechtsback deed 45 minuten mee. Geertruida stond sinds mei aan de kant vanwege een knieblessure.

Geertruida viert na lange absentie zijn rentree bij Feyenoord Onder-21
© Pro Shots

In de laatste competitiewedstrijd van vorig seizoen tegen RKC Waalwijk (3-0 overwinning) viel Geertruida uit met een knieblessure. Nader onderzoek wees uit dat hij een operatie moest ondergaan. Hij miste door de ingreep de play-offs om Europees voetbal en het EK Onder-21.

Gedurende de afwezigheid van Geertruida deed Feyenoord-trainer Arne Slot op de rechtsbackpositie een beroep op de Noor Marcus Pedersen, die deze zomer overkwam van Molde FK. Aanwinst Pedersen miste dit seizoen nog geen minuut bij het Feyenoord van Slot.

Feyenoord en Geertruida vonden elkaar eind vorige maand in een nieuwe verbintenis. De Rotterdammer verlengde zijn contract in De Kuip tot medio 2024. Geertruida debuteerde in december 2018 tegen ADO Den Haag (2-2) onder trainer Giovanni van Bronckhorst in het eerste elftal. De teller staat inmiddels op 69 officiële duels voor Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.