Mooie beelden: jonge fan blijft met grote ogen achter na belletje van idool Grealish

Reacties

Jack Graelish heeft de week van de elfjarige Finlay tot een onvergetelijke herinnering gemaakt. De Engelse aanvaller belde het jochie op om te praten over zijn celebration ' the worm' na zijn goal tegen Iran, waarmee de superster een belofte inloste die hij aan het ventje had gedaan.

Mooie beelden: jonge fan blijft met grote ogen achter na belletje van idool Grealish
© FA

Finlay is een enorme fan van Manchester City en dan vooral van Grealish. De elfjarige jongen heeft net als de zus van Grealish een hersenverlamming en is enorm de indruk van hoe de voetballer zijn zus helpt. De twee zochten elkaar afgelopen maand op, waar de jongeling zijn idool vroeg om de breakdance-beweging te doen als hij zou scoren. Aan die belofte hield de 27-jarige aanvaller zich door het dansje te doen na zijn treffer tegen Iran.

Lees verder onder de tweet. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het gehandicapte jongetje vond het geweldig om te zien dat zijn grote idool de belofte nakwam, vertelt hij in een videogesprek dat de twee hebben. 'Ik vond je goal mooi', begint het jongetje, waarna Grealish vraagt: 'Volgens mij vond je de celebration nog leuker?' 'Yeaaah', antwoordt het ventje, waarop de Engeland-aanvaller opmerkt dat Finlay 'een grote lach op zijn gezicht heeft.'

Daarna komt het gesprek op de vraag of het jongetje verwacht had dat Grealish zijn belofte waar zou maken. 'Ik dacht dat je het het zou vergeten', antwoordt Finlay eerlijk.' 'Ik wilde het al doen tegen Chelsea, maar toen scoorde ik niet', vertelt de speler van Manchester City. 'Maandag dacht ik dat ik niet zou scoren, maar toen scoorde ik wel. Het heeft altijd in mijn achterhoofd gezeten om het dansje te doen.'

Hoe bijzonder het gesprek met Grealish is voor het ventje, zie je wel als het videobellen afgelopen is. Met grote ogen kijkt het jongetje voor zich uit, terwijl hij amper kan bevatten wat er gebeurd is. 'Ik heb net Jack Grealish gesproken!', roept hij dolenthousiast uit. Eén ding is zeker: deze week zal Finlay zijn leven lang niet meer vergeten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wereldkampioenschap

Stand Groepsfase Groep B Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Engeland
3
2
1
0
9-2
+7
7
2
Verenigde Staten
3
1
2
0
2-1
+1
5
3
Iran
3
1
0
2
4-7
-3
3
4
Wales
3
0
1
2
1-6
-5
1
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Engeland
Meer over Engeland
Meer Wereldkampioenschap
Meer over Wereldkampioenschap
Meer J. Grealish
Meer over J. Grealish
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.