'Milan dreigt mis te grijpen op transfermarkt na tussenkomst PSG'

Reacties

AC Milan heeft vooralsnog weinig succes op de transfermarkt. De kampioen van Italië dreigt naast Renato Sanches te grijpen, nu Paris Saint-Germain zich ook heeft gemeld voor de Portugese middenvelder van Lille.

'Milan dreigt mis te grijpen op transfermarkt na tussenkomst PSG'
© Pro Shots

Milan leek lange tijd de beste papieren te hebben om Sanches in te lijven, maar volgens Franse en Italiaanse media zijn de perspectieven veranderd nu PSG ook een bod heeft uitgebracht. Dat bedraagt naar verluidt dertig miljoen euro, het dubbele van wat de Rossoneri boden aan Lille.

Bij PSG werkt met Luis Campos sinds kort de man die Sanches in 2019 ook naar Lille haalde. In Frankrijk blies de 24-jarige middenvelder zijn carrière nieuw leven in, nadat een transfer naar Bayern München in de zomer van 2016 - na zijn sterke optreden op het EK - niet uitpakte zoals gehoopt.

Met een contract dat volgend jaar afloopt, staat het wel vast dat Sanches deze zomer vertrekt uit Noord-Frankrijk. Mogelijk blijft de voormalig speler van Benfica dus wel actief in de Ligue 1. Als hij daadwerkelijk voor PSG kiest, zou dat opnieuw een flinke tegenvaller zijn voor Milan.

Interne spanning
Ook in de strijd om Sven Botman dreigen de Rossoneri immers mis te grijpen, omdat de concurrentie bereid is (en in staat is) om hogere transferbedragen op tafel te leggen. De De 22-jarige verdediger staat al sinds januari in de belangstelling van Milan, maar Newcastle United toont zich slagvaardiger.

Volgens Italiaanse media neemt de interne spanning daardoor toe bij Milan. Ondanks de op handen zijnde overname door RedBird zien directeuren Paolo Maldini en Ricky Massara nog weinig terecht komen van de ambities op de transfermarkt. Hun contracten lopen eind deze maand af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.