Waarom Orsato zijn tranen niet kon bedwingen na CL-duel in Parijs

Reacties

Het Champions League-duel tussen Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund zorgde voor tranen. Niet aan Franse zijde, maar bij Daniele Orsato. De Italiaanse arbiter floot zijn laatste duel in Europees clubverband. 

Waarom Orsato zijn tranen niet kon bedwingen na CL-duel in Parijs
PSG
PSG
0 - 1
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Net als in eigen huis won Dortmund in het Parc des Princes met minimaal verschil (0-1). Dat betekent dat de Duitse topclub naar de finale op Wembley gaat. Dat zorgde voor enorme vreugde bij de bezoekers. Ook elders op het veld waren emoties zichtbaar. Orsato omhelsde zijn assistenten na het laatste fluitsignaal en vocht tegen de tranen.

De 48-jarige scheidsrechter gaat nog naar het EK in Duitsland, maar dat wordt naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste kunstje. De verwachting is dat de Italiaanse arbiter na het toernooi zijn afscheid aankondigt. Orsato leidde in zijn carrière 55 Champions League-wedstrijden, waaronder de finale in het seizoen 2019/20. In Lissabon won Bayern München toen van PSG.

Op het EK is Orsato een van de twee Italiaanse scheidsrechters. De andere is Marco Guida. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.