'Maldini belt met Ancelotti over Asensio en overweegt te shoppen in Brugge'

Reacties

AC Milan wil volgens Il Corriere dello Sport werk maken van de komst van Marco Asensio. De 28-voudig Spaans international met een Nederlandse moeder heeft bij Real Madrid nog een contract tot volgend jaar zomer.

'Maldini belt met Ancelotti over Asensio en overweegt te shoppen in Brugge'

Technisch directer Paolo Maldini heeft volgens de Italiaanse krant inmiddels al contact gelegd met Real-trainer Carlo Ancelotti, die dit seizoen lang niet altijd een basisplaats had voor Asensio. De vleugelspeler begon in de voor Real succesvolle Champions League-campagne twee keer in de basis en zat tijdens de finale tegen Liverpool niet bij de wedstrijdselectie.

Ancelotti zou bij voormalig Milan-teamgenoot Maldini hebben aangegeven dat een vertrek van Asensio bespreekbaar is. Real vraagt naar verluidt minimaal dertig miljoen euro voor de vleugelaanvaller die werd opgeleid bij Real Mallorca. Inmiddels zouden ook Arsenal en Manchester United interesse hebben in de drievoudig winnaar van de Champions League.

De Ketelaere
Asensio is overigens niet het enige Milan-doelwit voor de rechtervleugel, ook Oranje-international Noa Lang wordt al enige tijd gelinkt aan de Italiaans kampioen. Diens Club Brugge-teamgenoot Charles De Ketelaere siert maandag de cover van La Gazzetta dello Sport. 'De Ketelaere past binnen het profiel dat Milan zoekt: jong, maar klaar om zich te tonen in de Serie A en de Champions League', schrijft de roze sportkrant.

Volgens La Gazzetta dello Sport zullen de onderhandelingen tussen Milan en Brugge over De Ketelaere starten zodra RedBird Capital Partners de overname van de club heeft afgerond en het transferbudget bekend is. De Belgisch international moet Club Brugge naar verluidt zo'n veertig miljoen euro opleveren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.