Messi maakt tegen Getafe langverwachte rentree als invaller

Reacties

Mocht Lionel Messi woensdagavond in de bekerwedstrijd tegen Getafe zijn rentree maken, dan doet hij dat als invaller. De Argentijnse aanvaller is hersteld van de hamstringblessure die hem al sinds 10 november aan de kant houdt en zal naar verwachting een half uur meedoen.

Messi maakt tegen Getafe langverwachte rentree als invaller

Messi kwam al liefst 59 dagen niet in actie voor Barcelona, dat bij zijn afwezigheid weliswaar steken liet vallen tegen Ajax (1-2) en Athletic de Bilbao (0-1) maar het kalenderjaar 2013 desondanks in stijl afsloot met overwinningen op Celtic (6-1), Villarreal (2-1) en Getafe (5-1). Ook Cartagena kon in de vierde ronde van het Spaanse bekertoernooi niet stunten (4-1, 3-0).

Het gevolg is dat Barça woensdagavond om 22.00 uur in de achtste finale om de Copa del Rey aantreedt tegen Getafe. En laat dat nou net een van de favoriete tegenstanders zijn van Messi. Niet alleen betoverde hij op 18 april 2007 de wereld door á la Maradona vrijwel het voltallige elftal van Getafe voorbij te dribbelen alvorens hij scoorde, ook was hij in veertien officiële duels al goed voor tien goals en acht assists.

Het in Camp Nou aanwezige thuispubliek zal dan ook reikhalzend uitkijken naar de rentree van de viervoudig Wereldvoetballer van het Jaar, om te zien of hij na enkele vlammende optredens tijdens de trainingen in aanloop naar de kraker tegen Atlético Madrid van aankomend weekend daadwerkelijk zo scherp is als trainer Gerardo Martino afgelopen weekend suggereerde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.