Messi maakt na maanden afwezigheid rentree tegen Getafe

Reacties

Lionel Messi maakt woensdag zijn rentree bij Barcelona. De Argentijnse aanvaller is opgenomen in de wedstrijdselectie voor het Copa del Rey-duel met Getafe.

Messi maakt na maanden afwezigheid rentree tegen Getafe

Barcelona-trainer Gerardo Martino is erg gelukkig met de naderende rentree van zijn sterspeler. 'We zijn blij dat Leo terug is. Hij voelt zich goed en is klaar om weer in actie te komen', aldus Martino tijdens de persconferentie. 'We gaan morgen beslissen of Messi gaat starten.'

De kans is groot dat Messi wordt klaargestoomd voor de topper van zaterdag tegen Atlético Madrid. De twee clubs voeren de Primera División aan met 46 punten. De absolute uitblinker van de Catalanen is al sinds 10 november uit de roulatie met een spierblessure.

De kleine spelmaker keerde begin deze maand terug op het trainingsveld, maar liet het competitieduel van afgelopen zondag met Elche (4-0 overwinning) nog aan zich voorbij gaan.

Overigens toonde Messi vorige week al aan helemaal terug te zijn. Tijdens de openbare trainingssessie maakte Messi drie doelpunten tijdens een onderling duel en maakte hij volgens trainer Tata Martino een uitstekende indruk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.