Herstelde Messi geeft direct zijn visitekaartje weer af

Lionel Messi heeft laten zien weer helemaal terug te zijn. De Argentijnse aanvaller maakte zijn faam van goalgetter tijdens een oefenpartijtje direct waar.

Herstelde Messi geeft direct zijn visitekaartje weer af

In een openbare trainingssessie, waarop ruim dertienduizend toeschouwers waren afgekomen, bewees Messi vrijdag dat zijn schotvaardigheid niet heeft geleden onder zijn afwezigheid. Met drie doelpunten in een onderling duel onderstreepte hij de woorden van zijn ploeg- en landgenoot Javier Mascherano.

'Lionel is in goede doen, hij heeft een goede voorbereiding gehad in Argentinië', refereerde de verdediger aan de laatste fase van de revalidatie die Messi in zijn geboorteland afwerkte.

Messi kwam sinds 10 november niet meer in actie voor Barcelona. Een kuitblessure verhinderde hem na het duel met Real Betis de Catalaanse formatie van dienst te zijn. Zondag in het thuisduel met Elche maakt de aanvaller mogelijk zijn rentree.

Met speeltijd in het bekerduel met Getafe van woensdag moet de weg worden geplaveid voor een optreden van Messi in de topper tegen Atlético Madrid van 11 januari. De twee clubs voeren de Primera División aan met 46 punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen