Malacia wil basisplaats: 'Ik kom hier niet om op de bank te zitten'

Reacties

Tyrell Malacia wilde niet met een beschuldigende vinger wijzen na de nederlaag van Manchester United tegen Brentford (4-0). De linksback kwam aan het begin van de tweede helft binnen de lijnen en haalde als een van de weinige spelers een acceptabel niveau bij de bezoekers. Volgens Malacia is echter iedereen in de fout gegaan.

Malacia wil basisplaats: 'Ik kom hier niet om op de bank te zitten'
Brentford
Brentford
4 - 0
Manchester United
Manchester United

In gesprek met Viaplay sprak de van Feyenoord overgekomen vleugelverdediger van een 'moeilijke situatie'. 'We zijn iets aan het bouwen, maar het loopt nog niet zoals we willen dat het loopt. Er zijn veel nieuwe dingen, er is een nieuwe trainer. Dat heeft tijd nodig. De dingen die we meekrijgen van de trainer proberen we uit te voeren. Dat lukt niet altijd, nee.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

David de Gea blunderde bij de eerste twee doelpunten, maar Malacia viel zijn keeper niet af. 'We zijn allemaal in de fout gegaan vandaag. We zijn één team. We moeten zo snel mogelijk doorgaan', aldus de linksback, die ook de vraag kreeg waarom hij niet in de basis staat. 'Dat moet je aan de trainer vragen. Het is iets tussen mij en de trainer, dat bespreken we samen.'

Erik ten Hag gaf in de eerste twee competitieduels de voorkeur aan Luke Shaw. 'Ik kom hier niet om op de bank te zitten. Ik wil altijd spelen natuurlijk. Als mijn tijd daar is, zal ik er zeker staan', beloofde Malacia, die rust predikte voor zijn team. 'Ik denk dat we als ploeg gewoon rustig moeten blijven onder deze omstandigheden. Verder kunnen we niet veel doen.' Op maandag 22 augustus speelt Manchester United de volgende wedstrijd tegen Liverpool (thuis). 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.