'Luis Enrique had harde woorden voor Verratti'

Reacties

Door zijn zomerse vertrek bij Paris Saint-Germain krijgt Marco Verratti niet de kans om zich te kronen tot de speler met de meeste wedstrijden ooit voor de Franse kampioen. Zijn vertrek naar Al-Arabi zou voor trainer Luis Enrique geen probleem zijn geweest.

'Luis Enrique had harde woorden voor Verratti'
© Pro Shots

Le Parisien meent dat de Spaanse coach, deze zomer ingestapt in het Parc des Princes, bepaald geen tranen heeft gelaten bij het vertrek van Italiaan. 'Jij bent het schoolvoorbeeld van de speler die ik haat', zou hij zijn pupil hebben toegebeten, zo weet het dagblad dat zich richt op de Franse hoofdstad. PSG zou 45 miljoen euro voor de 31-jarige speler hebben ontvangen.

Behalve Enrique heeft ook Donato Di Campli, zijn voormalig zaakwaarnemer, kritiek op Verratti geuit. 'Hij heeft geen karakter, nooit gehad ook. Hij wilde in zijn comfortzone blijven in plaats van een kampioen te worden. Dat maakte de sjeik boos', aldus Di Campli bij calciomercato over een transfer naar Barcelona in de zomer van 2017, die uiteindelijk afketste omdat Verratti toch besloot in Parijs te blijven.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer M. Verratti
Meer over M. Verratti
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.