'Verratti heeft opmerkelijke Parijs-clausule en spaart vliegpunten'

Reacties

Het geld klotst bij Marco Verratti tegen de plinten. De Italiaan ruilde zijn toch al niet beperkte gage bij Paris Saint-Germain in voor een moddervet contract in Qatar. Helemaal afscheid nemen van Parijs heeft hij ondanks deze transfer niet gedaan. 

'Verratti heeft opmerkelijke Parijs-clausule en spaart vliegpunten'
© Pro Shots

Liefst 45 miljoen euro telde Al-Arabi afgelopen zomer neer voor Verratti. De middenvelder keert echter nog regelmatig terug naar Parijs. Sterker, maandelijks pakt de Europees kampioen van 2021 het vliegtuig naar de Franse hoofdstad.

Door een clausule in zijn contract kan Verratti iedere maand een week vrijaf nemen, stelt het Franse L’Équipe. Volgens de krant trekt hij zich samen met vrouwlief Jessica steevast een weekje terug in zijn oude woonplaats. ‘Parijs is de stad die zijn stempel op je drukt, ik hou van Frankrijk’, bekende Verratti eerder dit jaar al, nadat hij elf seizoenen voor PSG actief was.

Een van de redenen van de structurele bezoeken aan Parijs is de vriendschap met Kylian Mbappé. Volgens L’Équipe vierde Verratti de feestdagen ook met de 25-jarige wereldster. Daarnaast heeft Verratti een restaurant in Parijs, waar hij nog iedere maand op bezoek gaat. Voor Al-Arabi kwam Verratti tot nu toe acht keer in actie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.