Lineker heeft maar twee woorden nodig voor enorm Ten Hag-compliment

Reacties

Gary Lineker heeft op subtiele wijze Erik ten Hag van een prachtig compliment voorzien. De 61-jarige gerenommeerde voetbalanalist reageerde via sociale media op een vraag wat er precies was veranderd bij Manchester United. Zijn antwoord was treffend.

Lineker heeft maar twee woorden nodig voor enorm Ten Hag-compliment
Manchester United
Manchester United
1 - 0
West Ham United
West Ham United

Nog in het begin van deze maand was het dat Manchester United keihard onderuit ging bij stadgenoot Manchester City (6-3). Even leek de druk op The Red Devils te komen staan, maar een kleine maand verder bewees de ploeg van Ten Hag dat die uitglijder een incident was. De trainer zag zijn elftal karakter tonen, want sindsdien is zijn ploeg acht wedstrijden ongeslagen. Zondag werd West Ham United verslagen.

De afgelopen jaren leek Manchester United steeds meer af te glijden, maar inmiddels nestelt de club zich weer steeds steviger in de Engelse top. Toen het Engelse tijdschrift FourFourTwo zich hardop afvroeg wat er precies was veranderd, reageerde Lineker: de manager.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Daarmee gaf de oud-international een groot compliment aan Ten Hag. Dat na een weekend waarin de Tukker sowieso veel lof ontving. Aanvaller Marcus Rashford gaf al aan dat er een groot verschil is op Old Trafford sinds Ten Hag de scepter zwaait. Manchester City-trainer Pep Guardiola was eveneens vol lof over zijn collega. Daarnaast waren analisten Owen Hargreaves en Ian Wright lyrisch over de ontwikkelingen bij Manchester United.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.