Laporta vertrouwt erop dat hij Memphis en andere aanwinsten kan inschrijven

Reacties

Het is nog maar de vraag of Ronald Koeman bij de start van La Liga een beroep kan doen op nieuwelingen Memphis Depay, Eric García en Sergio Agüero. Barcelona-voorzitter Joan Laporta heeft echter goede hoop de spelers op tijd te kunnen inschrijven.

Laporta vertrouwt erop dat hij Memphis en andere aanwinsten kan inschrijven

Vanwege het overschrijden van het salarisplafond is het de Catalanen nog niet gelukt om het trio speelgerechtigd te krijgen, bevestigde Laporta vrijdag op een speciaal ingelaste persconferentie. Barcelona wordt al tijden geplaagd door financiële problemen. 'Maar volgens onze berekeningen kunnen we de nieuwe aanwinsten alsnog gaan inschrijven.'

Laporta spreekt de hoop uit dat de nieuwe registraties geen gedoe opleveren, omdat 'de spelers immers zo goed hebben meegewerkt'. Eerder gaf de preses al aan dat de aanwinsten tegen heel andere voorwaarden hebben getekend. 'Daar moeten we ze voor bedanken. Dat is niet te vergelijken met de situatie van Messi.'

Daarmee doelt Laporta op het noodgedwongen vertrek van de Argentijnse vedette. Door de salarislimiet van La Liga had Barça nauwelijks ruimte om te manoeuvreren en moest de club een streep zetten door een langer verblijf van Messi. Niet alleen moest Barcelona zich in allerlei bochten wringen om de sterspeler toch het salaris te geven dat hij verlangde, ook kon het daardoor nauwelijks andere spelers aantrekken en/of inschrijven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.