La Liga-baas oppert bijzondere Barça-terugkeer Piqué

Reacties

Met het afscheid bij Barcelona wacht voor Gerard Piqué mogelijk ook weer een nieuw begin bij de club. In zijn afscheidsvideo lijkt de 35-jarige verdediger, die de bijnaam El Presidente met zich meedraagt, te hinten op een bijzondere terugkeer. 

La Liga-baas oppert bijzondere Barça-terugkeer Piqué

'Zaterdag zal mijn laatste wedstrijd in Camp Nou zijn. Ik word een normale fan die het team support. Mijn liefde voor Barça geef ik door aan mijn kinderen, zoals mijn familie bij mij deed. En jullie kennen me, vroeg of laat, zal ik terugkeren', zegt hij, kijkend naar de bestuurskamer van de Spaanse topclub. Hiermee wijst hij mogelijk naar een toekomst als voorzitter van Blaugrana

Lees verder onder de tweet.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Javier Tebas, voorzitter van La Liga, ziet Piqué in de toekomst wel president van de club worden. 'Ja, waarom niet? Hij doet al een paar jaar dingen buiten het voetbalveld. Ook heeft hij ervaring in het nemen van beslissingen op zakelijk gebied. Hij is slim genoeg en ik denk dat de partners het ook willen', aldus de voorzitter in gesprek met Radio MARCA. Op dit moment is Pique eigenaar van Andorra FC. 

De huidige voorzitter Joan Laporta liet zich donderdag in gesprek met Barça TV ook uit over het afscheid. 'Gerard maakt deel uit van het embleem van Barcelona. De beëindigingsovereenkomst is in behandeling, Piqué begrijpt de situatie van de club.'

Piqué is één van de exponenten uit de jeugdopleiding van Barcelona. Op 13 augustus 2008 maakte hij officieel debuut voor de club in de Champions League-wedstrijd tegen Wisla Krakau.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

Piqué


Geboortedatum:
2 februari 1987
Leeftijd:
37
Geboorteplaats:
Barcelona
Nationaliteit
Spanje
Lengte:
1,94 m
Gewicht:
85 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer Piqué
Meer over Piqué
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.