Celtic op rand van kampioenschap, Rangers-fans hebben geen trek in ereronde

Reacties

Celtic heeft aan een puntje genoeg om zich woensdagavond tegen Kilmarnock FC tot kampioen van Schotland te kronen. De fans van aartsrivaal Rangers FC kijken daar in ieder geval niet naar uit.

Celtic op rand van kampioenschap, Rangers-fans hebben geen trek in ereronde
Kilmarnock
Kilmarnock
0 - 5
Celtic
Celtic

Rangers wist dinsdagavond knap terug te komen van een 0-2 achterstand tegen Dundee FC. De formatie van manager Philippe Clement won uiteindelijk met 5-2. Daardoor stelde Rangers het aanstaande titelfeestje van Celtic voor minimaal een dag uit. Toen de Rangers-selectie na afloop in hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen een ereronde maakte, werd dat niet door alle supporters op prijs gesteld. Supportersgroepering The Union Bears verliet het stadion namelijk toen de selectie bij hun aankwam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Schotse titelstrijd werd zaterdag zo goed als beslist in de Old Firm. Celtic deelde met een 2-1 zege op Rangers de genadeklap uit. Woensdagavond kan de ploeg van Brendan Rodgers de derde titel op rij binnenslepen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Celtic
Meer over Celtic
Meer Rangers FC
Meer over Rangers FC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.