Spanje

Barcelona - Almería

Barcelona heeft met 2-0 thuis gewonnen tegen Almería in het duel op zaterdag. De winst brengt ze naar de eerste plaats in de Primera División, met twee punten voorsprong op Real Madrid na dertien wedstrijden. Real Madrid heeft wel één wedstrijd minder gespeeld. Almería blijft op de vijftiende plaats in de competitie staan.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Ousmane Dembélé zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Sergio Busquets, en Barcelona op voorsprong bracht.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Frenkie de Jong en bouwde de voorsprong uit.

Met deze wedstrijd telt Barcelona nu een reeks van vier wedstrijden zonder tegendoelpunten.

Met deze zege heeft Barcelona nu vier overwinningen achter elkaar geboekt.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Barcelona vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Almería twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Frenkie de Jong (Barcelona) speelde de hele wedstrijd.

Barcelona speelt de eerstvolgende wedstrijd op dinsdag 8 november om 21.30 uur op bezoek tegen Osasuna in het Power Horse Stadium - Estadio de los Juegos Mediterráneos.